Aggregate söker CFO/Controller

Aggregate investerar med mediautrymme som tillväxtkapital i små och medelstora bolag i Sverige, Norge och Finland. Bolaget grundades 2002 och har genomfört över 250 transaktioner i en rad olika branscher. Det primära fokuset finns bland produkt- och B2B-bolag där en utökad mediaexponering verkligen kan göra skillnad. Investeringarna sker genom fonder som är gemensamt delägda med 12 av Sveriges största mediabolag med en mix av TV, radio, tidskrifter, dagspress, display samt utomhusannonsering. Exempel på bolag Aggregate har investerat i är Bygghemma, Mathem, Leovegas, Fortnox och Tibber.

Nu söker vi en CFO/Controller att utöka vårt team om 5 personer, vid bolagets kontor centralt vid Stureplan i Stockholm.

Arbetet innebär att vara en central funktion i vår verksamhet, ansvarig för såväl bolagets interna bokföringsmässiga hantering av investeringsportföljen, som vad gäller tillkommande nya investeringar och exitprocesser. Men givetvis även kontakt med redovisningsansvarig, revisor, Bolagsverket och Skattemyndigheter. Det handlar även om löpande betalningar, bankrelationer och kontakter med flertalet fondkommissionärer och externa depåer. Det innebär externa kontakter med fonddelägare och dess ekonomiavdelningar likväl som portföljbolagens dito och ofta deras revisorer i samband med nya investeringar.

Personen vi söker har en relevant universitet- eller högskoleexamen, och erfarenhet av att ha arbetat som CFO eller Controller i ett antal år, möjligen från redovisningsbakgrund. En historik av att arbetat inom media eller startup/tillväxtbolag är en bonus. Vi ser nog att personen är 30-40 år, med framförallt ett driv och intresse av investeringar och bolag i tidiga skeden.

Vi erbjuder högt i tak, ett snabbt tempo och en flexibel och trevlig arbetsmiljö.

Är det du? Vänligen maila in din ansökan till info@aggregatemedia.com. Intervjuer sker löpande.

För mer information om Aggregate, besök www.aggregatemedia.com.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Patrik Rosén, VD, på 070-497 28 68.