Investment Associate/Finance Manager till Aggregate Media

Vi går på högvarv och söker nu en person som vill vara med och investera i samt bygga morgondagens starkaste tillväxtföretag. Den vi nu söker efter skall vara bekväm med redovisning och lagd åt ordning och reda hållet.

Aggregate Media är ett investmentbolag som investerar med mediautrymme som expansionskapital (media-for-equity) från de ledande mediahusen inom alla traditionella mediakanaler som TV, Utomhus, Radio, dags- och veckopress samt digital media.

Vi har sedan 2003 investerat i över 250 företag, och varit med att bygga flera av Sveriges mest framgångsrika start-ups. Exempel på bolag vi investerat i är Bygghemma, Mathem, Leovegas, Tibber och Readly. Som ägare är vi aktiva bollplank till ledningen i våra innehav, med en naturlig tonvikt på marknadsföringsrådgivning, men även kring övriga ägarfrågor såsom organisation, försäljning och finansiering.

För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu förstärkning till vårt team. Rollen vi söker befinner sig i gränslandet mellan en ekonomifunktion och investeringsansvarig. Eftersom rollen är ny så kommer den till viss del anpassas efter kandidat.

Den person vi söker har en ekonomisk examen från universitet eller högskola och ett intresse för investeringar och företagsbyggande. Är väl bevandrad inom redovisning och känner sig komfortabel med både ekonomisk rapportering och praktiskt arbete. Kanske finns erfarenhet från arbete på mindre företag, ekonomi- eller redovisningsbyrå. Åldern tror vi är 25-35 år och eftersom vi är ett litet företag är personligheten och viljan att utvecklas viktigast. Tjänsten kräver både drivkraft och ödmjukhet, men även självförtroende att efter ett tag ansvara för vår rapportering och löpande hantera ekonomifrågor för både våra fonder och mot portföljbolag.

Som Investment Associate/framtida CFO blir du del i vårt team om fem personer som sitter vid Östermalmstorg i Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast möjligt, givetvis med flexibilitet för nuvarande uppdrag.

För frågor om tjänsten samt för att ansöka, vänligen maila info@aggregatemedia.com.