Investment Associate sökes till Aggregate Media

 

Vi går på högvarv och söker nu en person som vill vara med och leta efter, investera i samt bygga morgondagens starkaste tillväxtföretag.

 

Aggregate Media är ett investmentbolag som investerar med mediautrymme som expansionskapital (media-for-equity) från de ledande mediahusen inom alla traditionella mediakanaler som TV, utomhus, radio, dags- och veckopress samt digital media.

 

Vi har sedan 2003 investerat i över 250 företag, och varit med att bygga flera av Sveriges mest framgångsrika startups. Exempel på bolag vi investerat i är Bygghemma, Mathem, Leovegas, Tibber och Readly. Som ägare är vi aktiva bollplank till ledningen i våra innehav, med en naturlig tonvikt på marknadsföringsrådgivning.

 

För att kunna tillföra värde till de bolag vi investerar i krävs en unik förståelse för hur den media vi investerar med fungerar och påverkar bolaget på kort och lång sikt. Vidare behövs kunskap och intresse för hur man ur ett ägarperspektiv kan stötta bolag i sin allmänna utveckling och framfart.

 

För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu förstärkning till vårt team.

 

Den person vi söker vet vi har en ekonomisk examen från universitet eller högskola och ett intresse för investeringar och företagsbyggande. Är väl bevandrad inom, och intresserad av marknadsföring, antingen genom att arbetat som mediarådgivare, på något av de stora mediabolagen, eller marknadsavdelning. En grundare eller tidigt anställd på en marknadsföringsintensiv startup eller en person som gjort något år inom finans har kanske också rätt bakgrund. Åldern tror vi är 25-30 år och det blir naturligt att du har ett stort intresse för hur bolag byggs och framgång skapas – dels ur ett marknadsföringsperspektiv, men även ur ett finansiellt synsätt. Tjänsten kräver både drivkraft och ödmjukhet, men även självförtroende att ta egna beslut och tillsammans med oss övriga ge tydlig rådgivning till våra innehav.

 

Som Investment Associate blir du del i vårt team om fyra personer som sitter vid Östermalmstorg i Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast möjligt, givetvis med flexibilitet för nuvarande uppdrag.

 

För frågor om tjänsten samt för att ansöka, vänligen kontakta Fredrik Wincrantz

 

Fredrik Wincrantz
073 – 507 27 10
fredrik.wincrantz@aggregatemedia.com