BYGGHEMMA

Bygghemma.se erbjuder ett brett sortiment av byggvaror levererade direkt hem till din dörr. Sortimentet består av produkter från kända varumärken som står för hög kvalitet och du som kund kan känna dig trygg när du handlar. Lansering 2006.

Aggregate var första externa investerare i bolaget och kom in redan före bolagets bildande. Bygghemma är pionjär inom försäljning av Byggvaror via Internet. Som många andra pionjärer kräver det mer varumärkesbyggande och förklarande marknadsföring för att kunna nå ut. Mediainvesteringens syfte var således att dels att göra kunder uppmärksamma på att byggvaror kunde köpas och dels för att stärka Bygghemmas trovärdighet mot producenterna genom att arbeta med samannonsering. Kampanjen gick i Tidskrift, Dagspress, affärspress och Radio.

Analysen och förarbete var väl genomarbetat och grundarna Patrik Rees och Anders Falk kunde se bolaget växa på 2 år mellan 2007 till 2009 från 0 till 115mkr.

Bolaget genomgick en investeringsrunda under vårt ägande där vi senare sålde våra aktier till en av de nya investerarna. Succén har fortsatt och bolaget går under 2014 mot 1 miljard i omsättning.

Citat:

”Aggregates var en viktig pelare i vårt bygge av bolaget. Media investeringen naturligtvis men även kunskap och inspiration kring hur bolaget skall drivas, styras och utvecklas hjälpte till under de första 3 gyllene åren. Full rekommendation av Aggregate”

Bygghemma Grundare: Patrik Rees och Anders Falk.